Toys2Play

De leukste winkel voor jou uit Yerseke! Met merken als Lego, Playmobil, TopModel, V-tech etc. kan je altijd wel een keuze maken!

Verjaardagsboxen

Ben je binnenkort jarig en wil je zeker weten dat je allemaal leuke cadeautjes krijgt? Vul dan je eigen verjaardagsbox bij Toys2Play.

Kom 14 dagen voordat je je verjaardag viert naar de Novy/Toys2Play winkel om je eigen verjaardagsbox te vullen met speelgoed uit onze Toys2Play winkel. Het is eigenlijk hetzelfde als een verlanglijstje, maar dan vééél leuker! Wie wil er nou niet zijn favoriete speelgoed uitkiezen? Onze medewerkers willen je graag helpen om jouw box zo goed mogelijk te vullen.

actie-verjaardagsbox

Wij doen ‘jouw’ cadeautjes in je eigen verjaardagsbox en zetten deze op een vaste plek in de winkel zodat je familie en vrienden de cadeautjes die hierin zitten makkelijk kunnen uitzoeken. Bovendien krijg je van ons een leuk presentje uit de grabbelton. Verstuur je kaarten op tijd naar je familie en vrienden en zet daarop ook dat ze bij Novy/Toys2Play een cadeautje uit jouw verjaardagsbox kunnen uitzoeken.

Voordelen:

Je krijgt altijd het cadeau dat je graag wilt hebben
Je familie en vrienden zijn snel klaar met uitzoeken en weten zeker dat je er enorm blij mee bent
Je krijgt nooit iets dubbel
En je krijgt al een leuk presentje!

Spelregels

Kom altijd met één van je ouders/verzorgers naar de winkel. Vraag even of één van onze medewerkers je wil helpen. Kom ongeveer twee weken voor je verjaardagsfeest naar de winkel dan hebben je vriendjes/vriendinnetjes genoeg tijd om iets voor je uit te zoeken.